SIP - 3 LETA GARANCIJE

SIP - 3 LETA GARANCIJE

V dokaz kakovosti SIP proizvodov zdaj 3-letna garancija


Letos SIP obeležuje 65. obletnico obstoja podjetja. Pravi razcvet je podjetje doseglo v sedemdesetih letih prejšnjega stoletja in se v osemdesetih že uvrstilo med vidnejše evropske proizvajalce priključne kmetijske mehanizacije, ter se v začetku devetdesetih preusmerilo v prodajo svojih strojev na zahodnoevropske trge. Podjetje je uspešno premestilo tudi spremembe, ki so na trgu nastale zaradi razpada Jugoslavije in z vztrajnostjo dočakalo ponoven preporod.


Pred kratkim so si zastavili cilj postati vodilni specialist na področju spravila travinja. Veliko je bilo izpeljanega na področju razvoja novih produkov, uporabe novih vrst materialov in tehnologij, izpopolnjevanja kontrolnih procesov in nenazadnje na področju izobraževanja servisno-prodajne mreže, ter podpore kupcev. So eden redkih dobaviteljev kmetijske mehanizacije, ki se lahko pohvali z najnižjim številom reklamacij, nastalih v obdobju splošne dvoletne garancije. 

V želji, da se utrdi
jo kot vodilni specialist za spravilo travinja, so sprejeli odločitev, da pod določenimi pogoji*, dvoletno garancijsko obdobje, brez omejitev podaljšajo na tretje leto. S tem nedvomno želijo dvigniti prepoznavnost blagovne znamke SIP kot zanesljivega dobavitelja robustnih in inovativnih rešitev, povišati vrednost stroja na sekundarnem trgu, ter med drugim postati tudi privlačnejši za najbolj zahtevne profesionalne uporabnike.


Podrobnosti in pogoje najdete tukaj.

Splošno o podaljšani garanciji

*Pogoji podaljšane 2-letne garancije