OBVESTILO KORONA VIRUS COVID19

OBVESTILO KORONA VIRUS COVID19

Zadnja posodobitev: 26.3 ob 11.00Spoštovani kupci


Obveščamo vas da skladno z uredbo vlade dne 15.3., naša prodajalna ostaja odprta. Kljub temu vas za vašo in našo zaščito pozivamo, da se v čim večji meri poslužujete nakupov preko spletne trgovine!

Prodajalna v Šenčurju posluje s skrajšanim delovnim časom - od 8.00 do 14.00

Sobota - zaprto!


Dostavo za nakupe preko spletne trgovine izvaja Pošta Slovenije – spodaj pripenjamo povzetek dopisa, ki smo ga prejeli od Pošte z nekaj uporabnimi navodili.


Dostava "po povzetju" JE MOŽNA - pozivamo vas, da te opcije ne uporabljate če ni nujno - pri nakupu izberite „plačilo po predračunu“! Tako boste zaščitili sebe in vašega poštarja, ki vam vsak dan dostavlja pošto!


Za dodatne informacije smo vam na voljo na 064/19-14-22 ali 04 / 25 - 11 - 155


-----   RAZKUŽILO ZA ROKE NAJDETE tukaj

-----   MASK NIMAMO!Dopis Pošte SlovenijeSvetujemo, da zaradi nevarnosti okužbe s koronavirusom in naraščanja števila potrjenih okužb izberete VARNO in DISKRETNO dostavo.


Pri Pošti Slovenije spremljamo vsa ustrezna poročila uradnih organov in pri izvajanju poštnih storitev upoštevamo vse priporočene ukrepe za zaščito ljudi – tako zaposlenih kot uporabnikov poštnih storitev.


Vse več potrošnikov se odloča za spletno nakupovanje, saj se tako izognejo neposrednemu stiku s prodajalcem. Na Pošti Slovenije se zavedamo pomena diskretnosti in varnosti, ki je v teh dneh še kako pereča tema.


Zato vam svetujemo, da za dostavno mesto izberete eno izmed alternativnih dostavnih točk in se tako izognete tudi neposrednemu stiku z dostavljavcem oziroma poskrbite, da je dostava pošiljke uspešna. Alternativne dostavne točke vam zagotavljajo:


  • popolno diskretnost,

  • varnost,

  • enostavnost,

  • dostopnost 24/7,

  • hitrost,

  • obveščenost.


Predlagamo, da v trenutnih razmerah izberete:


  • dostavo v PS Paketomat (24 lokacij po Sloveniji),

  • dostavo na vnaprej dogovorjen prostor (na teraso, pod nadstrešek, v lopo …).


Z aplikacijo Pošte Slovenije Moja dostava – moja izbira lahko tudi v zadnjem trenutku spremenite lokacijo dostave paketa, ko je ta že na poti k vam.